Nordic Harley Days 2016

Sitat FB siden - Arrangeres av HOG Arctic Chapter Norway

Welcome to the Nordic Harley Days 2016. From 3-7 august 2016 we invite bikers from near and afar to take part in this spectacular event in the heart of Lofoten. HOG Arctic Chapter Norway - World Northernmost is hosting the event. Come and meet new and old friends alike and take part in an experience you late will forget. We can promise that you will not regret it.

 

Bookingsiden for Nordic Harley Days 3.-7. august 2016 i Lofoten åpner førstkommende torsdag 23. juli kl. 1800. 

Treffet vil gå over hele 5 dager og vi kan tilby et omfattende og variert overnattingstilbud , et rikholdig program og spennende aktiviteter. Bli med på en arktisk eventyr i noen av de vakreste omgivelser Norge har å by på! Vi vil også arrangere en 3-dagers eksotisk Post-Ride fra Svolvær til Nordkapp som var en stor suksess i 2010. Nå gjentar vi dette med enda flere deltakere.

Vi regner med stor pågang ved lanseringen av bookingsiden, men man bør være tidlig ute for å sikre seg det overnattingstilbudet man ønsker seg og plass på aktiviteter og Post-Ride. 

Web-adressen til bookingsiden: www.nordicharleydays.com Vi vil sette pris på om dere deler lenkene og informasjonen til alle i MC-miljøet!

Les mer …

Fylkesvise Veipatruljer

STORTINGSVALGET:

Hva sier partiene til NMCUs forslag om fylkesvise Veipatruljer?

 


NMCU mener at det er for dårlig kontroll med den sikkerhetsmessige tilstanden på riks- og fylkesvegnettet. Dessuten er det uklart om 
det er Statens vegvesen eller entreprenører i drfit- og vedlikeholdskontrakter som har ansvaret når det oppstår uvarslede, farlige forhold på veien. NMCU foreslår derfor at det innføres fylkesvise veipatruljer som skal inspisere det statlige og fylkeskommunale veinettet, alle virkedager, gjennom hele året. Veipatruljen bør bestå av én eller to personer fra Statens vegvesen med god kjennskap til drift og vedlikehold. Veipatruljen skal både kunne utløse handling fra entreprenør eller vegholder og i tillegg ha med utstyr som gjør det mulig å utføre egen akutt innsats. Gjennom slike veipatruljer vil Statens vegvesen samtidig kunne ha god oversikt over om entreprenører i drifts og vedlikeholdskontrakter oppfyller sine kontraktsmessige forpliktelser.
 Er ditt parti enig med NMCU i at det bør opprettes fylkesvise Veipatruljer? 

Les mer …

Touratech News

 

HomepageDates and EventsWebshopSpecial Offers
 
Touratech Newsletter
 
     

Les mer …

NordSaltenTreffet 2012

NordSaltenTreffet 2012

Det blir treff i år som i fjor,på Sommersel feriesenter og omliggende område. Treffet er 17-19. august og vi legger ut fortløpende informasjon på facebook. Nord-Saltentreffet på facebook

Se kart under for veibeskrivelse til den nye treffplassen vår under.
Innmeldingskjema kan du laste ned og skrive ut hjemme. Da slipper stå i kø for å fylle ut skjema på treffplassen.

Klikk her for å laste ned skjemaet

Vidar tar imot hyttebestillinger per telefon fra og med 30. juni etter kl. 18.00
Du treffer Vidar på telefon 99294408.

Send epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for alle andre forespørseler angående treffet.

Kilde: Nord-salten MC

Saltdalstreffet Rognan 2012

Saltdalstreffet, Rognan

10- 12 August. Saltdalstreffet, Rognan
http://www.saltdalmc.com/

Da er det kun dager igjen til årets SALTDALSTREFF......

Vi satser på at det blir flere sykler på treffet i år enn i fjor. Det kommer til å bli treffleker , grill, gratis kaffe osv.
altså et treff for alle........................................

Kilde:http://www.saltdalmc.com/

Idag 1641 Igår 1996 Siste uke 10036 Siste måned 3637 Besøkende på siden 1769998

Currently are 34 guests and no members online

VÅGAN MC  Copyright © 2022 All Rights Reserved.  Epost: felles@vaaganmc.com