Arctic Race og Norway

Arctic Race og Norway hit til Lofoten den 9. og 10 august 2013

Forespørsel fra Nærmiljøkontoret i Vågan
Som dere nok har fått med dere, så kommer Arctic Race og Norway hit til Lofoten den 9. og 10. august.I denne forbindelsen trenger jeg frivillige som kan være med å stenge gater i Svolvær sentrum og veier som munner ut i E10 og F888. Jeg må ha 80 personer totalt som skal være med å stenge veiene mellom Gimsøy og Svolvær, samt selve Svolvær, den 9. august og fra Svolvær via Laukvik og til grensen til Hadsel den 10. august.

Link til web siden med mer info

Håper dugnadsånden er stor og at dere kan være behjelpelig med å skaffe folk innen deres lag og forening.

NB! Hvis du / dere kan delta - med deg på linker her (Facebook)

Hver og en som melder seg til tjeneste vil få en T-skjorte med Arctic Rase logo.Alle vil også være med på trekning av en sykkel med en verdi på kr 5.000,-.

Politiet vil stille med sperrebånd og vil ha et møte med alle sammen den siste uken før racet går av stabelen. Her vil det bli gitt informasjon om når veiene skal stenges og hva man skal gjøre.

Tar dere utfordringen? La oss vise verden hva lag og foreninger kan få til her i Vågan kommune. Husk dette rittet blir sendt på TV i 110 land.

La oss sammen lage en folkefest som alle vil huske. Oppfordrer dere derfor også til å stille langs løypa, vis hva dere driver på med, lag spetakkel slik at verden får se at her finnes det mye ulike aktiviteter og at vi står sammen om å lage en fest langs løypa.

Jeg vil ta kontakt med dere på telefonen i løpet av et par dager og like over helga.

Interesserte kan også melde seg på via Facebokksiden: https://www.facebook.com/pages/N%C3%A6rmilj%C3%B8kontoret-i-V%C3%A5gan/70865382714


Håper på raske og positiv tilbakemelding.
--
Med vennlig hilsen
Nærmiljøkontoret i Vågan

Liv Lundahl Skjønnås
Daglig leder
Telefon: 75420350/95916870

Utskrift E-post