Norgestreffet 2012 - vel avviklet

Vel avviklet Norgestreff 2012 på Gravdal, Løkta


Hei folkens! Da regner jeg med at alle som var på Løkta og Norgestreffet 2012, er kommet hjem etter ei flott helg!

Lofoten Mc har levert et veldig bra treff etter min mening. De snakket på premieutdelingen om noe kluss med noe datagreier, men hvem bryr seg? Det er imidlertid forbedringspotensiale på et par ting etter min mening, og det er lapskausen og været...Sistnevnte er kanskje noe ute av Lofoten Mc sin kontroll, men lapskausen... Vel, vel, vi har overlevd begge, og ser frem til neste gang vi treffes på Løkta. Vel blåst!
 
Neste treff som kanskje er aktuell for noen i klubben , er altså Run To The Arctic Fun 20- 22 Juli. Dette er et treff mer for HD folket, men har ikke hørt at vi andre"nomale" er blitt nektet adgang, og fest har de lang erfaring med å lage! Helga 3- 5 August er det hos H.O.G (hotell og gourmet) i Ballangen det foregår.
 
For oss vanlige er det ikke før 17- 19 August det er treff i nærområdet. Dette treffet er jo det såkalte Hamarøy treffet som er flyttet til Sommersel like før Tranøy fyr. Det er bare såvidt halvparten kjøring i forhold til der treffet var ved Sagelva før Innhavet. Fra Skutvik til Sommersel og treffet, er det såvidt 3 mil. Over Bognes er det nærmere 14- 15 mil hvis jeg husker rett. Helt fantastisk område, og liggeunderlag er strengt tatt ikke nødvendig på gressmarka. Anbefales, og bør besøkes!
 
Fortsatt god sommer, mc ister!

Med Hilsen
Knut Arne Ness
 

Utskrift E-post