Norgestreffet 2016 til Saltdal

Felles avganger til Norgestreffet 2016

Dato: 30.06.2016 - Felles avgang med ferga over Skutvik kl 16 på torsdag
Dato: 01.07.2016 - Felles avgang med ferga over Skutvik kl 16 på Fredag?

 • Treffet arrangeres av Saltdal MC klubb

  Mer info på Stjørdal-MC sin Web side
  Norgestreff i Saltdal , v/Rognan flyplass. 30-6 til 03-7 2016. Rognan ligger langs E6 3 mil sør for Fauske og 15 mil nord for Mo i rana.

  Rognan sentrum ligger ca 500 meter fra treffplassen der det finnes servering og hotell, Rognanhotell.  NMCU rabatt, men da må det bestilles direkte og ikke via andre sider på nett. Ca 250 meter fra treffplassen finner du Rognan fjordcamping der det kan leies hytter. Rognanfjordcamp

  Det vil bli gode sanitær anlegg på treffplassen og det vil bli tilgang til dusjer i gangavstand fra treffplassen. Det legges opp til stille område for familier eller til de som vil ha det rolig rundt seg. Musikk vil det bli fra Torsdag til og med Lørdag på flere steder på området.

  Fellesturer vil bli kjørt både fredag og lørdag. Fredag blir det tur til nabobygda Beiarn med kaffe stopp. Dette er en relativt kort tur på ca 5 mil hver vei. Lørdag blir det tur til Saltstraumen. Turen blir delt i 2 grupper, der de som vil kjøre en lengere tur blir med til langsanden på Sandhornøy.

  Dette er en fantastisk fin sandstrand og vel verdt et besøk. Retur går via Saltstraumen og Fauske. Den kortere turen blir Salten fjorden rundt med stopp i Saltstraumen og retur via Fauske. På treffet blir det treffleker, minibar og storbar.

  Stort telt med musikk fra div. band Varmetelt, grillmat, ladebu og fellesturer. Torsdag blir det trubadur(er) i minibaren. Fredag spiller Lakafant og Mojo i storteltet og lørdag blir det Youngstown. Velkommen! Med hilsen, Saltdal MC klubb

  Kilde: Saltdal MC klubb

 • Norgestreffet 2016 til Saltdal

  Etter en god presentasjon fra klubbformann Kenneth Bentsen ga NMCUs årsmøte Norgestreffet 2016 til Saltdal MC. Treffet blir arrangert på Rognan flyplass i tidsrommet 30. juni til 3. juli.

  Saltdal MC holder til i Saltdal kommune og har 45 medlemmer i alderen 18 til 67 år. Klubben ble etablert i 1987 og har eget klubbhus, med verksted og lagring av sykler. Saltdal MC har hatt det årlige Saltdalstreffet siden 1993, og arrangerte et vellykket Norgestreff på samme sted i 2001. Hit kom det 1350 motorsykler og omlag1800 personer. 

  Treffplassen er lokalisert til Rognan flyplass i Saltdal, 70 km nord for polarsirkelen og ca. 500m fra Rognan sentrum. Treffplassen er på ca. 50 mål. Det vil bli gode sanitærforhold, med vaskerenner og toaletter. Tilgang til 14 dusjer 200m fra treffplassen.

  Det vil være bankterminal og lade-bu for alle elektroniske duppeditter på treffplassen. Som alltid blir det levende musikk fredag og lørdag. Det vil finnes store mat- og øltelt, og i tillegg vil det klubben sette opp varmetelt.

  Campingplasser ligger 300m fra treffplassen, og det er hotell i sentrum av Rognan, for de som ønsker det.


  Her kan du høre ordføreren i Saltdal ønske Norgestreffet velkommen til kommunen.

  NMCU gratulerer Saltdal MC med tildelingen og gleder oss til Norgestreffet 2016!

  Kilde: NMCU

Utskrift E-post