Grasrotandelen

GRASROTANDELEN til VÅGAN MC

 

NORSK TIPPING

Nå kan gjennom Norsk-Tipping støtte VÅGAN MC med ditt andel av Grasrotandelen. 

Skriv inn koden "GRASROTANDELEN  994252364" og send tekst melding til 2020. 

Grasrotandelen (Organisasjonsnummer 994252364)

Spillekortet til Norsk tipping er selve nøkkelen til grasrotandelen Du må altså spille registert for å være grasrotgiver. Når du har funnet den du ønsker å støtte blir dette registrert på deg som spiller.

Spillerkortet

Spillerkortet til Norsk Tipping er selve nøkkelen til Grasrotandelen. Du må altså spille registrert for å være grasrotgiver. Når du har funnet frem til den du ønsker å støtte, blir dette registrert på deg som spiller. Grasrotandelen gjelder på alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra Flax og Extra.

Vinn – vinn!

Det har ingenting å si om du taper eller vinner på spillet ditt. Du blir heller ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Har du for eksempel spilt for 100 kroner på Lotto gir Norsk Tipping fem kroner som går direkte til den mottakeren du selv har knyttet til deg. 

 

Vil du støtte VÅGAN MC ?

Når du skal levere spill vil du bli gjort oppmerksom på at Grasrotandelen finnes. Denne informasjonen vil møte deg uansett om du spiller hos en kommisjonær, via norsk-tipping.no, på en spillterminal eller på mobilen. Det blir satt av penger til grasrotmottakeren din for hvert eneste spill du leverer. Det betyr at når du opplyser at du vil støtte Senjalaget i Oslo, så vil laget motta Grasrotandelen av det du har spilt for så langt i år.

Hvordan støtte VÅGAN MC ?

SMS:

Du støtter VÅGAN MC enkelt ved å sende en SMS:

Skriv inn koden “GRASROTANDELEN 986930310 og send teksten til 2020
(Tjenesten er gratis)

På Internett

Logg deg inn med kort og kortleser og velg “Min side”, deretter “Grasrotandelen”.
Her kan du søke opp den mottakeren du ønsker å støtte og enkelt knytte deg til.

Kommisjonær

Når du leverer spill hos kommisjonæren sier du at du vil støtte VÅGAN MC med GRASROTANDEL. Kommisjonæren skal da søke opp mottakeren for deg på terminalen. 

Statistikk finner du her

 Retningslinjene for Grasrotandelen fastsettes av forskrift fra Kultur- og kirkedepartementet.  Les mer her.

 

  • Treff: 16208