Vi har tidligere informert om at vi har utviklet en NMCU app for smarttelefoner. Vi er nå glade for å kunne melde at NMCU appen vil være tilgjengelig for NMCUs medlemmer fra i dag, onsdag 14. mai,  både for iPhone og Android telefonerNMCU appen gir deg som er medlem tilgang til treffinformasjon, forhandlere/verksteder, fergeruter, medlemsfordeler, møtesteder for motorsyklister og annen nyttig informasjon, slik du kjenner det fra dagens NMCU kalender. Som bruker av appen kan du også legge inn egne kjøreruter som du synes det er vært dele med andre. Det er imidlertid viktig å understreke at appen er et tillegg til NMCU kalenderen og MC-bladet. NMCU kalenderen på papir blir nok aldri borte!

Appen er bare tilgjengelig for NMCUs medlemmer og innlogging skjer ved hjelp av medlemsnummer og postnummer. NMCUs medlemsregister oppdateres mot appens database, slik at det automatisk sjekkes om kontingenten er betalt og at postnummeret stemmer overens med medlemsnummeret. Etter at du har lastet ned NMCU appen kan du også, med samme påloggingskriterier, logge deg inn på appens egen hjemmeside app.nmcu.org NMCU appen er gratis for alle medlemmer som har betalt kontingenten sin.

Firmaene 10 Fingers og TKO, som har utviklet appen, jobber stadig med forbedringer og nye funksjoner. Med NMCU appen får du også tilgang til tilsvarende informasjon i Nederland, Sveits, Danmark og Sverige. Du forteller bare appen hvor du er i verden. NMCU appen for iPhone finnes i App Store. Søk etter NMCU app. NMCU appen i App Store er kostnadsfri for NMCU-medlemmer. NMCU appen for Android finner du i Google Play. Søk etter ”NMCU” og klikk så ”installere”. 

Jeg får ikke logget inn, hva gjør jeg?

Du logger inn i NMCU appen med medlemsnummeret ditt (brukernavn) og postnummeret ditt (passord). Merk at om du er registrert med feil postnummer, eller ikke er registrert som betalt hos NMCU, vil du ikke komme inn. Medlemsnummeret står både på medlemskortet ditt og bak på MC-bladet. Finner du ikke ut av det så bare send en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Enkelte ting i appen fungerer ikke, hva gjør jeg?

Om du opplever problemer med NMCU appen ber vi deg melde dette via ”Kontakt oss” på appens hjemmeside app.nmcu.org Beskriv problemet så godt du kan, slik at vi har best mulig forutsetninger for å kunne hjelpe deg:

  • Treff: 19584

Vel avviklet motorsykkelens dag 10 mai 2014 i et fantastisk vær og god temperatur

Det ble en kortesje tur til Henningsvær ca kl 1330 og videre til Gimsøya golfbane.
Sola glimter til å mange fant veien til Svolvær 

 

Mer bilder finnes i Fotoalbum 2014 

 

 

 

 

  • Treff: 19865